Λίγα Λόγια για εμάς

Η Kimolos Nodes είναι κορυφαίος πάροχος ενοικίασης πολυεστερικών σκαφών χωρίς άδεια και ιδιωτικές κρουαζιέρες πολυτελείας. Ιδρύθηκε το 2021 και καθιερώθηκε γρήγορα ως ένας αξιόπιστος και περιζήτητος πάροχος ενοικίασης σκαφών για όσους θέλουν μια αξέχαστη εμπειρία στη θάλασσα. Μας εμπιστεύονται για την τεχνογνωσία μας, την γνώση και την αφοσίωση της ομάδας μας στην εξυπηρέτηση. Για την καλύτερη εμπειρία ναύλωσης σκαφών, κάντε κράτηση απευθείας με την Kimolos Nodes.

Κίμωλος

Η Κίμωλος είναι ένα ηφαιστειακό νησί με πολλές όμορφες παραλίες και μια θάλασσα που μας κάνει περήφανους για τη διαφανή καθαρότητά της. Κατοικείται συνεχώς για πάνω από 6.000 χρόνια και τα ίχνη της ιστορίας είναι εμφανή σε κάθε σας βήμα. Αυτό που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα είναι οι καταπληκτικές παραλίες της Κιμώλου: Μπονάτσα, Αλίκη, Εννιάς, Ρέμα, Γούπα, Καράς, Άγιος Νικόλαος, Ζαχαρίας, Γερονικόλα Τ’ Άψιλα, ​​Σούφι, Αγιόκλημα, Μαυροσπηλιά, Ελληνικά, Δέκας, Καλαμίτσι, Πράσσα. . Παραλίες με γαλαζοπράσινα καθαρά νερά, οργανωμένες ή μη. Γίνετε ο καπετάνιος και νοικιάστε ένα πολυεστερικό σκάφος για να εξερευνήσετε την περιοχή γύρω από την Κίμωλο και την Πολύαιγο ή κλείστε μια πολυτελή ιδιωτική κρουαζιέρα με επαγγελματία κυβερνήτη και οδηγό για να ζήσετε μια από τις καλύτερες εμπειρίες από την Kimolos Nodes.

Πολύαιγος

Η Πολύαιγος ή Ύπολυβος ή Πολύβος όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου. Χρησιμοποιείται κυρίως ως βοσκότοπος, γεγονός που δικαιολογεί το όνομα «Πολύαιγος», από το «πολλά κατσίκια», δηλαδή «πολλά γίδια». Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας must προορισμός των Κυκλάδων αφού δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί. Είναι γνωστή για τα Γαλανά Νερά, την παραλία Μερσίνη, τον Φάρο κ.λπ. Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος και να εξερευνήσετε τις ομορφιές της Πολύαιγου ή να κλείσετε μια ιδιωτική κρουαζιέρα με οδηγό από Kimolos Nodes.